Låter det som en intressant utmaning att sälja en produkt i världsklass på ett företag med start tillväxt? Är du redo att vara en del av en internationell succé? Vi expanderar snabbt i Europa och letar efter vår nästa superstjärna inom försäljning som vill ansluta sig till vårt härliga team av Sympaticos i Stockholm.

Typ: Heltid, tillsvidare

Plats: Gamla stan, Stockholm

Startdatum: Så snart som möjligt

 

Sympa är Nordens snabbast växande leverantör av HR-lösningar och vårt system används i mer än 50 länder. Eftersom vår tillväxt fortsätter stadigt så söker vi nu efter en motiverad Sales Manager som ska förstärka vårt säljteam i Stockholm.

Som Sales Manager på Sympa är du ansvarig för att göra affärer med nya kunder och vägleda dem genom Sympa HR och hur systemet gynnar dem. Du kommer aktivt att jobba med nya prospekt för att bygga upp vår pipeline i Sverige, träffa nya kunder och förhandla fram nya avtal.

Du kommer att ha en nyckelroll i vår globala tillväxt tillsammans med resten av teamet som leds av vår Country Director. Marknadsteamet och våra implementationskonsulter kommer att hjälpa dig på vägen. Jobbet kräver ingen erfarenhet av management – vi värderar din hands-on attityd och din vilja att lära dig mer.

Vad erbjuder vi?

 • Utmaningar som matchar din erfarenhet
 • Konkurrenskraftig lön och en generös bonusmodell baserat på prestation
 • En roll med mycket frihet under ansvar och möjlighet att växa i takt med dina ansvarsområden
 • En chans att vara en del av en rolig tillväxtresa där du kan sätta din stämpel på expansionen i Skandinavien och övriga Europa
 • Inget snack! Vi undviker hierarkier, vi känner alla varandra, vi tar snabba beslut och vi har kul under tiden
 • Tid för egna intressen. Ja! Gå hem, ta det lugnt, ha ett liv. Vi kommer inte att hänga sent på kontoret och det borde inte du heller

 

Vad värdesätter vi hos dig som kandidat?

Vi ser att du är motiverad, nyfiken och vetgirig. En positiv inställning till att ta dig an nya utmaningar i en omgivning med stark tillväxt kommer att ta dig långt hos oss. Till det krävs följande färdigheter för att lyckas:

 • Bra personkännedom – du är grym med folk med olika bakgrund
 • Affärskänsla och förmåga att förstå våra kunders behov
 • Rolig att jobba med – vi gillar inte buttra kollegor
 • Tidigare säljerfarenhet och erfarenhet från B2B och mjukvaruindustrin är ett plus
 • Kunskap om moderna SaaS-system är en fördel för att ta till dig vår verksamhetsmodell
 • En god kommunikations- och presentationsförmåga i både engelska och svenska. Andra språk är ett plus, men inget krav

Har vi fått din uppmärksamhet?

Bra, låt oss veta vem du är genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Vi vill gärna ha med ett ungefärligt löneanspråk och när du tror att du kan börja i din ansökan. Vänligen notera att jobbet kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Vill du veta mer om jobbet på Sympa?

Mikael Abrahamsson

Country Director, Sverige
070-270 6465
[email protected]

Om Sympa

Sympa är det snabbast växande HR-systembolaget i Norden, med mer än 130 anställda i Sverige, Holland, Finland, Norge och Danmark. Sympa HR är ett omfattande, fullt integrerat HR-system som stöder ett globalt HRM och automatiserar HR-rutiner och kombinerar rekrytering, human resources management och personalutvecklingsprocesser. Sympa HR har mer än 650 000 användare varje dag i mer än 700 organisationer över hela världen.